HÄLSOINSPIRATÖR

Vill du vara en del i att förmedla kunskap och inspiration till andra i syfte att skapa hållbar hälsa och ökat välmående? Då är hälsoinspiratörsutbildningen rätt för dig.
Camilla Rova
Cert. Coach / Lic. Kostrådgivare / Hälsoinspiratör
klarna-bw-130

Säker betalning

Betala i din egen takt via delbetalning, faktura, kort eller swish.
KrY Sigill GU-2023

Godkänd utbildning

Utbildningen är godkänd av kroppsterapeuternas yrkesförbund.

support-svna-200

Alltid support

Vi ger dig fullt stöd under och efter avslutad kurs – via telefon eller mejl.

Hälsoinspiratör

Hälsa är en trend som håller i sig och växer sig starkare. Allt fler människor och företagsledningar inser vinsterna med att jobba långsiktigt med sin egna och företagets hållbara hälsa. Vi ser till hela människan och i grunden ligger WHO`s definition av hälsa som är: ”… ett fullständigt fysiskt, psykiskt och socialt välbefinnande och inte enbart frånvaro av sjukdom”.

Du får verktygen att dela med dig av kunskap och inspiration, antingen som extern föreläsare/hälsoinspiratör alternativt jobba internt, tätt ihop med ledningsgrupp och chef/ledare i syfte att driva hälsoarbetet på er arbetsplats. Utbildningen är också ett av tre block om du vill erhålla examen som Hälsocoach.

Kursens målsättning

Att ge kännedom om hela begreppet hälsa och hur du kan jobba med det som Hälsoinspiratör för att inspirerar och motivera individer och grupper. Kännedom om hälsofrämjande arbete i organisationer.

7 250.00 kr

Välj datum och plats för din utbildning

Vad ingår i utbildningen?

Två dagars utbildning där teori varvas med praktiska övningar, diskussion och reflektion. Du behöver inga förkunskaper, utbildningen kan tas fristående men är också ett av tre obligatoriska block till att bli hälsocoach med ICC certifiering.

Detta ingår i utbildningen

Utbildningen passar dig

Vi kommer att gå igenom

Utbildat sedan 2005

Vi är Sveriges äldsta utbildare inom kostrådgivning.

5000 nöjda elever

Vi utbildar kostrådgivare, hälsoinspiratörer, certifierade coacher och PTs.

Meriterade lärare

Våra lärare är bland Sveriges mest meriterade och specialister på sitt område.

Hög kvalitét

Vi är prisade för kvalitén på våra utbildningar.

Full support

Vi erbjuder dig stöd både under och efter avslutad utbildning.
Camilla-Rova-svna-120

Camilla Rova

Cert. Coach / Lic. Kostrådgivare / Hälsoinspiratör

Din lärare!

Camilla Rova har lång erfarenhet med arbete kring hälsa, välmående och livskvalitet för privatpersoner och företag. Hon arbetar med att coacha och inspirera människor till nytänkande, beteendeförändringar och personlig utveckling. Det gör hon idag genom att hålla utbildningar, workshops och inspirationsföreläsningar inom hälsa, personlig utveckling och hälsofrämjande ledarskap.

Camilla har en bakgrund som kock och kostrådgivare och är utbildad stress- och friskvårdsterapeut, NLP-master med inriktning mental träning, internationellt certifierad coach (ICF & ICC) och har kompletterat med flertalet utbildningar med kognitiv inriktning med fokus på kommunikation, mental träning och grupputveckling.

Camilla har medverkat i olika tv program, bland annat som hälsocoach i ”Min stora lata familj” på TV3. Camilla har även medverkat i dokumentärer som ”Feta svenskar” och ”Vägen tillbaka”, och har släppt en e-kokbok ”Riktig mat med Rova – mätt och lätt” via Svenska Näringsakademin Förlag 2014.

Svenska Näringsakademin

Vi har utbildat kostrådgivare sedan 2005 och till dags dato utbildat mer än 2 500 kostrådgivare. Vi jobbar bara med de mesta kunniga och erfarna lärarna på området.

Området för kost och näring är idag enormt stort och forskning kommer fram till nya upptäckter hela tiden. Som kostrådgivare kommer du förr eller senare ställas inför situationer med klienter och nya rön där du behöver vägledning. Vår support slutar inte efter du är färdig med kursen utan du kan alltid kontakta oss för frågor eller vägledning samt ta del av vårt forum.
Rulla till toppen