fbpx

Våra utbildningar

och kurser

 

Här nedan hittar du samtliga kurser och utbildningar.

 

Våra utbildningar

Kostrådgivare – on site

Stockholm , Malmö, Göteborg

Gör din kostrådgivarutbildning på plats med lärarledda lektioner. Här får du verktygen för att skapa resultat med kosten som verktyg.

Kostrådgivare – Samos, Grekland

Stockholm , Malmö, Göteborg

Efterfrågan och behovet av personer med kunskaper inom kost ökar i alla sammanhang.  Nu finns möjligheten att göra din utbildning mer eller mindre från en solstol i Grekland.

Personlig Tränare GPT

Teori: distans, praktik: Stockholm

Har du ett brinnande intresse för fysisk aktivitet och hälsa och vill göra det till ditt yrke? Då är vår utbildning till PT ditt första steg mot att bli en mästare på träning.

Certifierad Coach

Flertal orter

Coaching handlar om att hjälpa andra att hjälpa sig själva och att bidra till att människor presterar och mår bättre.

Kostrådgivare – distans

I din egen takt

Utbildningsbeskrivningen är densamma som för kursen diplomerad kostrådgivare. Skillnaden är att du här kan läsa kursen helt på distans.
 

Träningens grunder

Stockholm

Den här utbildningen är en förberedande utbildning inför GTP. Utbildningen riktar sig till dig som som vill känna dig säker på hur man utför rörelser och träning.

Hälsoinspiratör

Stockholm och Göteborg

Lär dig förmedla kunskap och inspiration till andra i syfte att skapa hållbar hälsa och ökat välmående med Hälsoinspiratörsutbildningen. Kursledare är Camilla Rova.

Kostrådgivare – Playitas

Gör din utbildning utomlands

Studera till Diplomerad och Licensierad Kostrådgivare hos Näringsakademin på sport- & aktivitetsanläggningen Playitas på Fuerteventura.

Hälsocoach

Flertal orter

Genom ett unikt samarbete med Skandinaviska ledarhögskolan kan vi erbjuda en väldigt komplett utbildning för dig som vill jobba med kost, coaching och hälsa!

Rådgivare idrottsnutrition

Distans
Här lär du dig allt om hur man ska äta för att prestera optimalt och ger dig en spets som även kan användas mot elitidrott. Kursen kan också köpas i paket med kostrådgivarutbildningen.  

Våra lärare

Fredrik Paulún

Näringsfysiolog

Fil. Mag nutrition

Fredrik Paulún (filosofie magister, nutrition) är en av Sveriges mest kända näringsfysiologer och grundare av Svenska Näringsakademin. Fredriks roll är att garantera kvaliteten på tjänsterna samt föreläsa på vissa av de utbildningar som centret arrangerar, bl. a. den populära kostrådgivarutbildningen. Fredrik har också skrivit ett stort antal böcker inom näringslära, och nu är han aktuell med boken Modern Näringslära som han skrivit tillsammans Martin Brunnberg.

Martin Brunnberg

Näringsfysiolog

Fil. Mag nutrition

Martin Brunnberg är näringsfysiolog (filosofie magister, nutrition) med mångårig erfarenhet av utbildningar och föreläsningar inom ämnet näringslära. Martin är medgrundare och utbildningsansvarig för Svenska Näringskademins utbildningsverksamhet, bland annat den mycket populära kostrådgivarutbildningen. Martin har författare och medförfattat ett antal böcker inom ämnet näringslära. Just nu är han aktuell med boken Modern Näringslära som han skrivit tillsammans med Fredrik Paulún.

Susanne Dalsätt

Hälsoinspiratör & kostrågivare

Susanne Dalsätt är antagligen Sveriges mesta kostrådgivare (utbildad hos Svenska Näringsakademin). Hon har väglett tusentals klienter till deras mål gällande kroppsfett och matvanor. Hon jobbar idag som inspirationsföreläsare och driver en egen müslifabrik på Visingsö. Hos oss ansvarar hon för sista delen i kostrådgivarutbildningen där hon inspirerar eleverna till hur du kan göra karriär som kostrådgivare. Susanne är en omtyckt föreläsare och föreläser om hälsa och inspiration runt om i Sverige.

David Ek

Näringsfysiolog

Fil. Mag nutrition

David Ek är näringsfysiolog med flera års erfarenhet av personlig rådgivning och föreläsningar inom näringslära, träning och hälsa. David har som simmare och tränare också livslång erfarenhet av träning på alla nivåer. På Svenska Näringsakademin är David huvudansvarig för Diplomerad rådgivare idrottsnutrition samt för våra personliga konsultationer. David är expertskribent i tidningar och är flitig gäst många närings- och träningspoddar. Just nu är han aktuell med boken Maten – ditt bästa träningsredskap.

Camilla Rova

Coach, kostrådgivare och hälsoinspiratör

 Camilla Rova har lång erfarenhet med arbete kring hälsa, välmående och livskvalitet för privatpersoner och företag.
Camilla har en bakgrund som kock och kostrådgivare och är utbildad stress- och friskvårdsterapeut, NLP-master med inriktning mental träning, internationellt certifierad coach (ICF&ICC) och har kompletterat med flertalet utbildningar med kognitiv inriktning med fokus på kommunikation, mental träning och grupputveckling. Hon har tidigare medverkat i olika tv program, bland annat som hälsocoach i TV3 ìs serie ”Min stora lata familj”.

Lars-Eric Uneståhl

Fil. Doktor Psykologi

Lars-Eric är Fil. Doktor i Psykologi och är för många den person som satt standarden för coaching. Han har en lång karriär som involverar allt från idrottscoaching i samband med OS till utbildning inom mental träning, ledarskap och personlig utveckling.

Till skrivande stund har drygt tre miljoner svenskar använt sig av Lars-Erics träningsprogram för ökad effektivitet, förbättrad hälsa och välmående. Han har även författat drygt 20 böcker inom ämnet som översatts till ett flertal språk

Elene Uneståhl

ICC-tränare

Elene är en av Sveriges tre ICC-tränare. Hon certifierar internationella coacher steg 1 och även steg 2 i coaching, executive, team och life-coaching. Hon har utbildat ca 1500 coacher med otroligt bra feedback.
Hon arbetar även med internationella certifieringsutbildningar inom NLP på Pracitioner-, Master – Trainernivå, certifieringsutbildningar i hypnos, interna ledarskapsutbildningar och stresshantering.
Elene är bland annat lic. mental tränare, steg 1 kognitiv psykoterapi (KPT), NLP-master trainer, Coach Trainer (level 1&2)
Elenes styrkor brukar beskrivas som förmågan att se helheter, skapa förtroende och allianser och har enastående resultat med coaching på individnivå.

Prenumera på vårt nyhetsmejl!

Prenumera på vårt nyhetsmejl!

Vi skickar nyhetsmejl ca sex gånger per år. Dina uppgifter som du lämnar här används enbart för detta. Läs mer om vår GDPR-policy här.

Nu är du anmäld till vårt nyhetsbrev. Glöm inte att bekräfta genom att svara ja på vårt bekräftelsemejl.