Våra utbildningar

Här hittar du alla våra utbildningar och kurser. Varje utbildning och kurs är anpassad till att ge dig en grundlig och bestående kunskap och förståelse av ämnet. Du har hela tiden support både under och efter avslutat utbildning från dina lärare. Vi har även ett diskussionsforum där du kan dela med dig dina tankar och frågor med andra elever och lärare.

Kostrådgivare (light)

1 995 kr

Intresserad av att lära dig mer om kost och näring? Kostrådgivare (light) ger dig grunderna i näringslära och många praktiska tillämpningar!

Licensierad & diplomerad

Kostrådgivare

12 995 kr

Brinner du för kost och näring och vill ha full koll på hur maten påverkar oss? Då är denna licensierade och diplomerade utbildning för dig!

Licensierad & diplomerad

Kostrådgivare

16 995 kr

Brinner du för kost och näring och vill ha full koll på hur maten påverkar oss? Då är denna utbildning för dig!

Hälsoinspiratör

7 250 kr

Vill du vara en del i att förmedla kunskap och inspiration till andra i syfte att skapa hållbar hälsa och ökat välmående? Då är hälsoinspiratörsutbildningen rätt för dig.

Certifierad Coach

48 750 kr

Vill du hjälpa andra att nå sina mål, att prestera och må bättre? Som certifierad coach har du verktygen och kunskapen att hjälpa andra att finna sin drivkrafter och nyttja sin fullständiga potential.

Diplomerad

Rådgivare idrottsnutrition

6 995 kr

Vill du bredda dina kunskaper om hur man ska äta för att prestera optimalt? Då är vår distanskurs Diplomerad rådgivare idrottsnutrition perfekt för dig!

Blodsockerskolan

995 kr

Denna kurs riktar sig till dig som vill lära dig mer om blodsocker och hur du med aktiva livsstilsval kan påverka ditt blodsocker.

Diplomerad

Hälsocoach

61 500 kr65 900 kr

Vår hälsocoachutbildning samlar tre av Sveriges mest efterfrågade och uppskattade utbildningar till Kostrådgivare, Hälsoinspiratör och Internationellt Certifierad Coach.