fbpx
08-440 90 80 info@svna.se

Näringspodden  

Med Martin Brunnberg och Fredrik Paulún. Poddarna kan bland annat höras på Itunes, Poddtoppen och och Spotify.

Del 99 – Finns det nyttigt godis?

Del 98 – Är dagens mat näringsfattig?

Del 97 – Nötter och frön

Del 96 – Evolutionära anpassningar

Del 95 – De bästa dryckerna

Del 94 – Din inre slagruta

Del 93 – Lyssnarfrågor

Del 92 – Näring och blodtester

Del 91 – Farlig mat

Del 90 – Sömn

Del 89 – Antioxidanter

Del 88 -Diabetes

Del 87 – Kroppsfixering

Del 86 – Skördefest

Del 85 – Detox

Del 84 _sköldkörteln

Del 83 – Kräftskiva

Del 82 – Våra värsta dieter

Del 81 – kryddor

Del 80 – Oxalater!

Del 79 – Gluten

Del 78 – Glykemiskt index

Del 77 – Sommarmat

Del 76 – Den ultimata kosten

Del 75 – Kost & immunsystem

Del 74 – Prepping

Del 73 – Fredrik gör en DNA-analys!

Del 72 – Fredrik blir sjuk

Del 71 – Processade livsmedel

Del 70 – Mat för barn

Del 69 – Sockerberoende

Del 68 – Näring och åldrande

Del 67 – Livsmedel att överleva ett år på

Del 66 – Våra favoritanimalier

Del 65 – Corona-special

Del 64 – Potatis!

Del 63 – Pasta eller fasta

Del 62 – extra avsnitt – Prestationsmat med Suss Dalsätt

Del 62 – Växtparadoxen

Del 61 – Våra värsta matförgiftningar

Del 60 – Våra favoritfrukter

Del 59 – Så tränar vi själva!

Del 58 – Laster

Del 57 – Hälsotrender

Del 56 – Veganska alternativ

Del 55 – Kan man äta dessa?

Del 54 – Syrad Mat

Del 53 – Matminnen

Del 52 – Nyårslöften

Del 51 – Vad jobbar vi med?

Del 50 – Grisspenar

Del 49 – Fredrik bjuder på Biohackgryta!

Del 48 – håll tarmfloran i trim!

Del 47 – exotiska snacks

Del 46 – mer biohackande

Del 45 – Biohack

Del 44 – Inflammatorisk kost

Del 43 – Syra-/basbalans

Del 42 – Livet som föreläsare

Del 41- Lyssnarfrågor

Del 40 – Vatten

Del 39 – Mjölkprodukter

Del 38 – Testa din mikroflora!

Del 37 – Tillskott

Del 36 – Diabetes II

Del 35 – Kost och ledhälsa

Del 34 – Lyssnarnas frågor

Del 33 – Våra favoritlivsmedel
Del 32 – Salt

Del 31- Minska matsvinnet

Del 30 – den okända hälsofaran

Del 29 – insekter

Del 28 – superfoods
Del 27 – kostrådgivning (på Las Playitas)

Del 26 – Provtagning

Del 25 – alger
Del 24 – bröd

Del 23 – Vätska

Del 22 – Lyssnarnas frågor
Del 21 – Sötningsmedel

Del 20 – Fetter

Del 19 – Medelhavsmat
Del 18 – grillning

Del 17 – mellis

Del 16 – frukost

Del 15 – barn och matvanor

Del 14 – Vegomat

Del 13 – Fredriks kulinariska resa
Del 12 – Nya rön

Del 11 – Mat vid graviditet

Del 10 – Ekologisk mat – hiss eller diss?
Del 9 – Matlagning och näringsprat

Del 8 – Tillagningsmetoder

Del 7 – Kostmyter
Del 6 – Lyssnarfrågor:

Del 5 – en reseskildring:

Del 4 – viktminskning:

Boka en kurs direkt on-line!

På de flesta kurser tillämpar vi en boka-tidigt-rabatt, vilket innebär 1000:- prisavdrag om du bokar senast tre månader innan kursstart.

Våra utbildningarKontakta oss
Prenumera på vårt nyhetsmejl!

Prenumera på vårt nyhetsmejl!

Vi skickar nyhetsmejl ca sex gånger per år. Dina uppgifter som du lämnar här används enbart för detta. Läs mer om vår GDPR-policy här.

Nu är du anmäld till vårt nyhetsbrev. Glöm inte att bekräfta genom att svara ja på vårt bekräftelsemejl.