fbpx

Kostrådgivarutbildning

Stockholm, göteborg, malmö, Fuerteventura, distans

Diplomerad & licensierad Kostrådgivare
Hos oss får du som vill arbeta med kostrådgivning en av branschens mest gedigna utbildningar som förmedlas av erfarna och kunniga lärare.

Välj mellan att göra din utbildning helt på distans eller på plats i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Las Playitas, Fuerteventura.

Varför välja oss?

 • Utbildat över 2000 kostrådgivare
 • Etablerat 2004
 • Små grupper
 • Våra lärare är näringsfysiologer och erfarna pedagoger
 • Efter avslutad utbildning har du fri tillgång till våra forum och support till via mejl
 • Utbildningen ger dig de kunskaper du behöver för att effektivt arbeta med kostrådgivning
 • Våra elever tillhör marknadens mest nöjda gällande utbildningens kvalité
 • Räntefri avbetalning (läs mer)
 • 1000:- boka tidigt rabatt. (Gäller bokningar 6 månader före kursstart)

Kostrådgivarutbildning på plats Las Playitas, Fuerteventura.

Gör din kostrådgivarutbildning hemifrån i din egen takt på tidpunkter du själv väljer.

Kostrådgivarutbildning på plats i Malmö, Göteborg eller Stockholm.

 

Till vem riktar sig utbildningen?

 • Till dig som vill arbeta som kostrådgivare och vara verksam inom träning och friskvård
 • Passar även dig som inte har några formella förkunskaper, men eftersom kursen hålls på en hög nivå är allmänna kunskaper i näringslära en fördel. Viktigast är förstås ett brinnande intresse för näringslära och hälsofrågor.
 • Till dig som arbetar med anknytning till hälso- och friskvård och som vill vidareutbilda och uppdatera dina kunskaper inom kost och hälsa
 • Utbildningen passar även intresserade privatpersoner som vill fördjupa sig inom näringslära för egen del
 • Till dig som vill arbeta som kostrådgivare och vara verksam inom träning och friskvård
 • Passar även dig som inte har några formella förkunskaper, men eftersom kursen hålls på en hög nivå är allmänna kunskaper i näringslära en fördel. Viktigast är förstås ett brinnande intresse för näringslära och hälsofrågor.

Hör vad Lisa Lundin tycker om utbildningen!

Lisa är kostrådgivare och coach verksam i Stockholm.

 

Våra lärare

 

Fredrik Paulún

Näringsfysiolog

Fil. mag nutrition

Fredrik Paulún (filosofie magister, nutrition) är en av Sveriges mest kända näringsfysiologer och grundare av Svenska Näringsakademin. Fredriks roll är att garantera kvaliteten på tjänsterna samt föreläsa på vissa av de utbildningar som centret arrangerar, bl. a. den populära kostrådgivarutbildningen. Fredrik har också skrivit ett stort antal böcker inom näringslära, och nu är han aktuell med boken Modern Näringslära som han skrivit tillsammans Martin Brunnberg.

Martin Brunnberg

Näringsfysiolog

Fil. Mag nutrition

Martin Brunnberg är näringsfysiolog (filosofie magister, nutrition) med mångårig erfarenhet av utbildningar och föreläsningar inom ämnet näringslära. Martin är medgrundare och utbildningsansvarig för Svenska Näringskademins  utbildningsverksamhet, bland annat den mycket populära kostrådgivarutbildningen. Martin har har medförfattat till ett antal böcker inom området. Just nu är han aktuell med boken Modern Näringslära som han skrivit tillsammans med Fredrik Paulún.

David Ek

Näringsfysiolog

Fil. Mag nutrition

David Ek är näringsfysiolog med flera års erfarenhet av personlig rådgivning och föreläsningar inom näringslära, träning och hälsa. David har som simmare och tränare också livslång erfarenhet av träning på alla nivåer. På Svenska Näringsakademin är David huvudansvarig för Diplomerad rådgivare idrottsnutrition samt för våra personliga konsultationer. David är expertskribent i tidningar och är flitig gäst många närings- och träningspoddar. Just nu är han aktuell med boken Maten – ditt bästa träningsredskap.

Susanne Dalsätt

Hälsoinspiratör &

kostrågivare

Susanne Dalsätt är antagligen Sveriges mesta kostrådgivare (utbildad hos Svenska Näringsakademin). Hon har väglett tusentals klienter till deras mål gällande kroppsfett och matvanor. Hon jobbar idag som inspirationsföreläsare och driver en egen müslifabrik på Visingsö. Hos oss ansvarar hon för sista delen i kostrådgivarutbildningen där hon inspirerar eleverna till hur du kan göra karriär som kostrådgivare. Susanne är en omtyckt föreläsare och föreläser om hälsa och inspiration runt om i Sverige.

Camilla Rova

Coach, kostrådgivare och

hälsoinspiratör

Camilla Rova har lång erfarenhet med arbete kring hälsa, välmående och livskvalitet för privatpersoner och företag. Camilla har en bakgrund som kock och kostrådgivare och är utbildad stress- och friskvårdsterapeut, NLP-master med inriktning mental träning, internationellt certifierad coach (ICF&ICC) och har kompletterat med flertalet utbildningar med kognitiv inriktning med fokus på kommunikation, mental träning och grupputveckling.

 

Vi är utbildade kostrådgivare. Bli det du också!

”För mig var det viktigt att gå en utbildning som gav mig de verktyg jag behövde och därför gick jag även Svenska Näringsakademins Kostrådgivarutbildning.”

Fia Larson, kostrådgivare & PT

Nyköping

”Utbildningen är mitt livs bästa investering, då jag fick kunskapen som förändra mitt sätt att tänka på vad kroppen behöver för bränsle för att fungera och må bra."

Magnus Lindberg, kostrådgivare & PT

Eskilstuna

"Jag valde svenska näringsakademins kostrådgivare utbildning på grund av lärarna föreläsarna. Att utbildningen sen var på Playitas resort i Fuerteventura var ett stort pluss och både utbildningen och kontakten med kurskamraterna och föreläsarna blev så mycket starkare än jag kunde förvänta mig!"

Johanna Pirkola - kostrådgivare och viktcoach

Jönköping

"Svenska Näringsakdemin är seriöst och trovärdigt, dessutom erbjöd de en distansutbildning som passade min livssituation allra bäst just då. Martin har även varit superbehjälplig som support och lärare under utbildningens gång."

Sandra Björklund, kostrådgivare

Stockholm

”Var jag än vände mig så pratade alla gott om kursen och lärarna. Utbildning har gett mig ett helt nytt arbete, i mina ögon det bästa"

Jenny Dietrichson, kostrådgivare & PT

Kalmar

Jag visste att det var en bra utbildning men med solsken på näsan, äventyr i bergen mellan lektionerna och näringslära i skolbänken överträffade den inte bara mina förväntningar utan gav mig även kontakter för livet"

Daniel Vilhelmsson Wesén, äventyrare & kostrådgivare

Göteborg

”Att lägga tid, engagemang och pengar på en utbildning och sen upptäcka att den överträffade alla mina förväntningar gör att jag med fullständig ärlighet kan säga till dig som funderar: Anmäl dig! Hoppa på! Kör bara kör! Du kommer inte att ångra dig!”

Maria Marklund, kostrådgivare

Sundsvall

"Jag är så tacksam över att jag valde boka och att jag genomförde den här utbildningen, den har tillfört ännu lite mer guldkant i min vardag. Rekommenderas varmt att gå utbildningen"

Johanna Skoglund, grupptränare & kostrådgivare

Varberg

Prenumera på vårt nyhetsmejl!

Prenumera på vårt nyhetsmejl!

Vi skickar nyhetsmejl ca sex gånger per år. Dina uppgifter som du lämnar här används enbart för detta. Läs mer om vår GDPR-policy här.

Nu är du anmäld till vårt nyhetsbrev. Glöm inte att bekräfta genom att svara ja på vårt bekräftelsemejl.