fbpx

GDPR-policy
För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg med hur vi använder dina personuppgifter. Här finner du information om hur vi använder dina uppgifter.

Vad är en personuppgift?
En personuppgift är varje upplysning som går att knyta till dig som person.

Vad använder vi dina uppgifter till?
Vi samlar in uppgifter om dig av två anledningar. Dels epostadresser från dig som har valt att få vårt nyhetsbrev. För att få brevet räcker det inte med att du skriver in din mejladress – du måste även bekräfta att du vill ha vårt nyhetsbrev genom att tacka ja via ett autogenererat mejl. Dels använder vi personuppgifter om dig när du köper en tjänst från oss. Då sparas dina fakturauppgifter i vårt faktureringsprogram. Dessa uppgifter används enbart för att skapa betalnings- och bokföringsunderlag, samt eventuellt övrigt som rör detta område. För dig som köper utbildning av oss kan dina uppgifter användas i sammanhang som rör detta område. Vi använder bara dina personuppgifter i de arbetsmoment som kräver det.

Registerutdrag
Vi sparar dina uppgifter så länge som du har en kundrelation med oss och du kan när som begära ut ett registerutdrag på vilka uppgifter vi har sparade om dig.

Bokningsvillkor och ångerrätt
Vi vill även informera dig om ångerrätten som gäller vid köp av tjänster på distans enligt lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Som konsument har du 14 dagars ångerrätt när du köper varor och tjänster på distans. Skulle du ångra ditt köp ska du via mail till info@svna.se eller per brev kontakta oss inom dessa 14 dagar. Ångerrätten börjar löpa från anmälningsdatumet.

Frågor
Vid frågor om vår hantering av dina uppgifter kontakta oss via telefon 08-440 90 80 eller via mail på info@svna.se.

Läs mer och boka här!

alla utbildningar
Prenumera på vårt nyhetsmejl!

Prenumera på vårt nyhetsmejl!

Vi skickar nyhetsmejl ca sex gånger per år. Dina uppgifter som du lämnar här används enbart för detta. Läs mer om vår GDPR-policy här.

Nu är du anmäld till vårt nyhetsbrev. Glöm inte att bekräfta genom att svara ja på vårt bekräftelsemejl.